POMOĆ PRI KUPNJI – TEL: 040 363 411, MOB/SMS/VIBER: 098 242 112

Search
Close this search box.

Sustavi zamjenske kose

Ćelavost se javlja u raznim oblicima, bilo da je uzrok genetika (androgena alopecija), prekomjerno uzimanja lijekova, kemoterapija, loša prehrana, stres ili nešto drugo. Ukoliko se nalazite u relativno ranoj fazi gubitka kose vjerojatno ćete posegnuti za rješenjima kao što su biljni preparati, lijekovi, estetska kamuflaža, dodaci prehrani s posebnom namjenom i sl. No, nalazite li se u odmaklom stadiju gubitka kose, a o transplantaciji kose ne želite niti čuti jer zazirete od kirurških zahvata, tada je za vas sustav zamjenske kose idealno rješenje.

Moderni sustavi zamjenske kose predstavljaju evoluciju nekadašnjih perika i tupea koje su nosili naši roditelji, djedovi, bake. Tehnologija 21. stoljeća dovela ih je skoro do savršenstva. Gotovo je nemoguće da netko uoči da nosite sustav zamjenske kose, tako da danas sa potpunim pouzdanjem možemo govoriti kako je ćelavost samo stvar izbora.

Navedene sustave najčešće nose ljudi iz svijeta biznisa, mode, glazbe, filma, a kao takvi trebaju udovoljiti najstrožim kriterijima u vezi estetike, trajnosti, komfora nošenja i vrhunske kvalitete.

red arrow

test ćelavosti

ZAŠTO GUBIMO KOSU?

Prijavi se, preuzmi kuponski kod dobrodošlice od 20% i budi u toku sa novostima i popustima. Ne dozvoli da kosa loše priča o tebi.