POMOĆ PRI KUPNJI – TEL: 040 363 411, MOB/SMS/VIBER: 098 242 112

Search
Close this search box.

OPREZ: Internetski prevaranti prodaju proizvod naziva „ASAMI“ i u Hrvatskoj!

ASAMI formula

Pojava prevarantskih proizvoda protiv ćelavosti nije nešto novo. Svake godine internet pa i TV prodajne kanale preplavljuju „revolucionarni“ proizvodi za rast kose. Svakome tko imalo razmišlja svojom glavom odmah po reklami je jasno da se radi o lošem pokušaju podvale, a u drugu ruku i kaznenom dijelu obmane kupaca.

Pa se tako koriste lažne slike prije i poslije (obično se stave slike ljudi koji su napravili transplantaciju kose ili su aplicirali keratinke fibre), pišu se lažni komentari sa nepostojećih profila, obećaju se nerealno brzi rezultati (brži no što je prirodni rast kose i to na mjestima gdje godinama nije bilo kose).

Takav tipični primjer obmane nam je i samima nedugo zapao za oko pošto se reklamira na hrvatskim portalima no nismo se osvrtali na njega sve dok nismo čuli da je jedna popularna osoba koja je bez znanja završila na njihovoj prevarantskoj internet stranici odlučila tužiti prevaranta (prodavača proizvoda pod nazivom ASAMI).  O kome se radi možete saznati ovdje.

 

Kako prepoznati prevarantske internet stranice?

Kako ne biste bili žrtva takvih prevaranta te kako biste na vrijeme uočili standardne metode prevare napravili smo za vas kratku analizu njihove webstranice i obmana kojima se služe.

Najprije vam se na nekom domaćem internetskom portalu pojavi oglas koji Vas privuče na njihov lažni portal o muškom stilu „MENs STYLE

Kamo god da klinete otvoriti će Vam se prodajna stranica sa čudotvonim proizvodom pod nazivom „ASAMI“.

 

Lažni komentari i slike prije & poslije (u pravilu je riječ o slikama nakon transplantacije kose ili nanošenja keratinskih fibri). Ukoliko želite klinkuti na tipku „Komentiraj“ otvoriti će se ponovo njihova prodajna stranica.

 

Kada vam se otvori prodajna stranica naslov naravno obećava učinak već u tjedan dana. Email za podršku je locirani u SAD-u kao i prodavač,  angažirana je tele operaterka (često puta u Beogradu za cijelu ex Yu regiju) da sakuplja telefonske narudžbe.  Drugim riječima, hrvatska ministarstva nemaju nikakvu ingerenciju nad njima niti njihovim proizvodom. Kupac je prepušten sam sebi da riskira zdravlje i izgubljeni novac.

 

Nerealna obećanja “nikad više”, “zauvijek”..

iskustva

 

Ponovo je korištena slika slavne osobe bez njezinog znanja.

 

Tvrde kako je njihov proizvod učinkovit u svim stadijima ćelavosti, a na sliku stavljaju samo 3 stadija i sa samo jednim obrascem. Koji su sve stadiji ćelavosti možete vidjeti ovdje na Norwood-ovoj skali.

 

Liči li vam ovo na istu osobu? Niti nama.

U uvjetima korištenja na dnu stranice trgovac ne udovoljava RH propisima te nedostaje obrazac za jednostrani raskid ugovora.

 

Koje onda proizvode za rast kose da kupujem?

Nisu svi proizvodi jednako učinkoviti za svakoga niti imaju istu svrhu. Jedni služe za trenutno prikrivanje prorijeđene kose, drugi čine postojeću kosu gušćom i debljom, treći održavaju vlasište zdravim kako bi kosa normalno rasla, četvrti zaustavljaju ispadanje kose, peti potiču rast nove kose..

Teško je naći jedan proizvod koji udovoljava svemu navedenom. Zato se obično kombinira nekoliko njih ovisno o potrebi te se održava disciplina u primjeni barem nekoliko mjeseci pa na više.

Birajte provjerene proizvode koji se mogu nabaviti u ljekarnam ili drogerijama, iza kojim stoje godine istraživačkog rada, koji vam ne uzrokuju nuspojave i koji naravno imaju pozitivan učinak na vašu kosu.

Naletjeli sve već na neki prevarantski proizvod protiv ćelavosti? Napišite nam dolje u komentar o kojem je proizvodu riječ.

ZAŠTO GUBIMO KOSU?

Prijavi se, preuzmi kuponski kod dobrodošlice od 20% i budi u toku sa novostima i popustima. Ne dozvoli da kosa loše priča o tebi.