POMOĆ PRI KUPNJI – TEL: 040 363 411, MOB/SMS/VIBER: 098 242 112

Search
Close this search box.

Ljubav, veze i gubitak kose

Naši životi ispunjeni su različitim oblicima zabave, koja nam je i više nego potrebna. Prava količina zabave oblikuje našu osobnost i izgrađuje karakter, te nas čini privlačnijima. Njen nedostatak čini upravo suprotno.

Pošto je čovjek društveno biće, svi trebamo nekog u životu. Od obitelji, partnera i prijatelja, čak i suradnika na poslu – sa svima trebamo naučiti njegovati dobre odnose kako bi povećali veselje i ljubav u našim životima. Naravno da je sve to lakše ako se osjećate dobro u svojoj koži.

O čemu mislite kada ležite sami u četiri zida? Da bi trebali imati više uzbuđenja u životu, više prijatelja, ići na više zabava, uvjeriti više ljudi u svoje stavove, raditi što bi htjeli i kad bi htjeli, bez obzira na mišljenja drugih i općenito živjeti sukladno vašim snovima. Zato što većina ne živi sukladno svojim željama,  slijedimo one ljude za koje smatramo da su ‘slobodni’ u svojem ponašanju i uvjerenjima.

Bilo da li je ljeto ili zima, trebamo se zabavljati i kroz zabavu razvijati veze. Nebitno je da li su to veze za jednu noć, na ‘duge staze’ ili zauvijek. Gubitak kose je u tom aspektu našeg života do sada mogao biti problem. Kako ići na kupanje kad će naši zalisci biti jasno vidljivi čim se malo smočimo?  Kako skinuti kapu ili kacigu na skijanju kad je ispod njih prorijeđeno “gnijezdo”?  I ne daj Bože da puše jak vjetar koji u sekundi može uništi frizuru koju smo strpljivo stilizirali pola sata pred ogledalom.

Nemojte više biti zarobljeni u svijetu starih uvjerenja, jer rješenja postoje – iskoristite ih.

Vrijeme je za zabavu!

ZAŠTO GUBIMO KOSU?

Prijavi se, preuzmi kuponski kod dobrodošlice od 20% i budi u toku sa novostima i popustima. Ne dozvoli da kosa loše priča o tebi.