POMOĆ PRI KUPNJI – TEL: 040 363 411, MOB/SMS/VIBER: 098 242 112

Search
Close this search box.

Ćelavost na poslu

Naši poslovi i karijere vrlo su važni, ne samo zato što nam donose hranu na stol, plaćaju nam stanarinu i račune, već i zato što provedemo  trećinu naših života na poslu. Prijateljstva, komunikacija, sklapanje poslova, novih poznanstava, sve se to događa na poslu, a nekima radno mjesto predstavlja i cijeli društveni život.

Od nas se očekuje da marljivo radimo, budemo kreativni, produktivni, komunikativni i sl. Upravo zato je od vitalne važnosti da se osjećamo dobro u svojoj koži dok smo na poslu. Bez povjerenja u sebe – i bez kose – postaje teško biti majstor produktivnosti, industrije, kreativnosti, medijska ličnost, prodajni predstavnik, glumac, izvođač i sl.

Suprotno od društvenog uvjerenja, većina muškaraca koji pate od gubitka kose vrlo su nezadovoljni svojim stanjem i spremni su učiniti sve kako bi to promijenili. Nije neuobičajeno da se odluče i na promjenu svoje karijere upravo iz spomenutog razloga.
Više indirektno nego izravno, često se susrećemo s raznim oblicima diskriminacije pa tako i diskriminacijom prema onima koji gube kosu. Ukoliko kod intervjua za posao  postoji dvojba poslodavca između sličnih kandidata, dešava se da je vanjski izgled (frizura) upravo taj, nažalost neprofesionalni kriterij odabira.

Takvih primjera diskriminacije ima na stotine. Jeste li možda primijetili da je kod razgovora pogled sugovornika uperen u Vašu kosu, a ne oči? U tom slučaju teško se koncentrirati da kvalitetnu komunikaciju i ostavljanje dobrog prvog dojma. Vrijeme je da odmah  nešto poduzmete po tom pitanju, i već na slijedećem razgovoru izgledate najbolje. Ulaganje u svoj izgled ne  treba gledati kao trošak, već kao investiciju.

P.S. Nitko ne mora znati tajnu Vašeg uspjeha.

ZAŠTO GUBIMO KOSU?

Prijavi se, preuzmi kuponski kod dobrodošlice od 20% i budi u toku sa novostima i popustima. Ne dozvoli da kosa loše priča o tebi.